ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός :Βελτίωση αλλά παραμένουν τοπικές βροχές και συννεφιές

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή. Έτσι, το επόμενο τριήμερο αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και βροχές ή μπόρες να επηρεάζουν τα βορειοανατολικά και τις απογευματινές ώρες τα υπόλοιπα κυρίως ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι το επόμενο διήμερο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια ως 7 μποφόρ, ενώ την Κυριακή θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με λίγες βροχές στα ορεινά το απόγευμα και το θερμόμετρο από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και τοπικές βροχές στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 27 βαθμούς.
                                                                                               
Στα Κύθηρα, πρόσκαιρη συννεφιά και θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός, δυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες ως το μεσημέρι, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές κυρίως στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 14 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση:http://www.alphatv.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια