ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Υπόγεια Ρεύματα,Locomondo,Χαΐνηδες-Θηβαίος και Μελινα Κανά στο πολιτιστικό καλοκαίρι (βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον θερινό κινηματογράφο "Ελληνις" η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με την ευκαιρία της επίσημης λειτουργίας του κινηματογράφου που ξεκίνησε στις 4 Ιούνη 2018.
Αρχικά μίλησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος ο ανέφερε ότι είναι πραγματικά τύχη για τους Αγρινιώτες να έχουν ένα τέτοιο θερινό σινεμά,ένα πραγματικό στολίδι-όαση.


Μια όαση την οποία η Δημοτική Αρχή Αγρινίου την ανακατασκευάζει και την κάνει πιο όμορφη.Φέτος ανακασκευάστηκαν οι χώροι υγιεινής.
Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες στα 6 και 4 ευρώ (μειωμένο),ενώ κάθε Κυριακή και Τετάρτη με ένα εισιτήριο εισέρχονται δύο θεατές.

Επίσης αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2018 στο Αγρίνιο θα γίνουν τέσσερις συνολικά συναυλίες.

Η πρώτη με τα Υπόγεια Ρεύματα έχει προγραμματιστεί την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στις εξαρτήσεις. ενώ θα γίνουν τρεις ακόμη συναυλίες,

 στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου με τους Locomondo,

στον Ελληνίς με τον Χρήστο Θηβαίο και τους Χαΐνηδες  και

στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου με την Μελίνα Κανά..

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου ,την αρμόδια αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγεωργίου ,την υπεύθυνη των κινηματογράφων Χριστίνα Μπαλάσκα καθώς και όλους τους συνεργάτες του Δήμου Αγρινίου.

Ακολούθησε σύντομη ενημέρωση από την κα.Παπαγεωργίου και


την κα.Μπαλάσκα


οι οποίες ευχήθηκαν καλό πολιτιστικό καλοκαίρι με βραβευμένες ταινίες που ξεχώρισαν,ενώ έκαναν λόγο για μια έκπληξη την οποία θα αποκαλύψουν σύντομα.

Επίσης κλείνοντας ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα μειωμένα έσοδα του Δήμου που ανέρχονται σε ποσοστό 1/8 σε σχέση με τους Καποδιστριακούς Δήμους,ενώ για την βιωσιμότητα των δύο κινηματογράφων (Άνεσις και Ελληνίς)και τα έσοδα ,τόνισε  ότι παρά την τιμολογιακή πολιτική συντήρησης και όχι κέρδους,  δεν ζημιώνουν τον δήμο,καθώς βασικός σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να έρθουν οι πολίτες στον κινηματογράφο.


Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια