ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ημερίδα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου με θέμα "Strengthening synergies between practice, research and policy"


Στις 11 Μαΐου 2018, διοργανώθηκε στο Αγρίνιο, από την κ. Τσώλου Ολυμπία, Σχολική Σύμβουλο Αγγλικής, επιμορφωτική ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV), με θέμα "Strengthening synergies between practice, research and policy" στο πλαίσιο του προγράμματος Learning Environments where modern languages flourish, κατόπιν σχετικού αιτήματος του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Δ/νση Ευρ. και Διεθνών Θεμάτων).

Ο περιφερειακός Δ/ντής Π.Ε. και Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδος, κ. Γιαννόπουλος και ο υπεύθυνος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε., κ. Μπάρης, συνεργάστηκαν με την κ. Τσώλου για τη διοργάνωση της ημερίδας, στην οποία συμμετείχαν 37 εκπαιδευτικοί, Δ/ντές σχολείων και Σχολικοί Σύμβουλοι, με την παρουσία και καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Αγρινίου.

Ο κ. Erin, expert και συνεργάτης του ECML και Έλληνες συνάδελφοί του (Βλ. πρόγραμμα στο σύνδεσμο παρακάτω) είχαν την ευθύνη της επιμόρφωσης.

Δείτε το σχετικό άρθρο του ECML, μέσω του κάτωθι συνδέσμου:

https://www.ecml.at/News/tabid/643/ArtMID/2666/ArticleID/1433/language/en-GB/Default.aspx

 Στο τέλος του άρθρου, θα βρείτε και χρήσιμο υλικό τόσο για το project του ΕCML που παρουσιάστηκε στην ημερίδα όσο και για άλλα projects του Κέντρου.


Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.


Με εκτίμηση,

Αικ. Μπομπέτση



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια