ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ναύπακτος :20-22 Ιουλίου το “AHEPA CUP 2018”


Κυκλοφόρησε η αφίσα του “AHEPA CUP 2018” Beach volleyball tournament, που θα γίνει στη Ναύπακτο από 20-22 Ιουλίου υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. H AHEPA, με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, προσκαλούν τους αθλητές να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο τουρνουά, να διασκεδάσουν με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, να διεκδικήσουν τα χρηματικά έπαθλα των νικητών αλλά και να απολαύσουν το υψηλό θέαμα της τελικής φάσης.

Ήδη οι πρώτες δηλώσεις έρχονται από την Αθήνα και το γνωστό Attica Beach Volley Club, που υποστηρίζει τη διοργάνωση.

 Το AHEPA CUP αφορά μικτές ομάδες (αγόρι-κορίτσι) κάθε ηλικίας, για μέλη AHEPA ή μη. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους



Μεγάλος χορηγός είναι η Embryolab, μια πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004. Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας όπως ορίζουν τα διεθνή πρότυπα.

Η Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού, με σεβασμό στο όνειρό τους να γίνουν γονείς και με τελικό σκοπό να δημιουργήσει οικογένειες!

Αργυροί χορηγοί είναι το “Παπαδοπούλειον” ένας οίκος φιλοξενίας ηλικιωμένων με έδρα την Καλαμάτα και η εταιρεία “TerraMedi” που με έδρα τη Νέα Υόρκη, προωθεί ελληνικά προϊόντα λαδιού στις ΗΠΑ.


Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξη του τουρνουά όπως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα ahepacup.blogspot.gr

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο ahepacup@gmail.com, ή τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 15.00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια