ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike παιδικός

Δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019. Σημαντικά προβλήματα για την είσοδο των ενδιαφερόμενων στην ειδική εφαρμογή.
Με προβλήματα γίνεται η είσοδος στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Ηπείρου (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και τα οριστικά αποτελέσματα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΠΕΠ, ΠΕΠ-ΑΜΕΑ) θα αναρτηθούν στο site της ΕΕΤΑΑ την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, αναρτήθηκαν την Κυριακή οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Δείτε αναλυτικά:

Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Οριστικοί πίνακες δικαιούχων και μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher), ανά νομό και δήμο
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Οδηγίες, συμβάσεις, έντυπα
[Έντυπα και οδηγίες προς τους ωφελούμενους] [Έντυπα και οδηγίες προς τους φορείς]
Παιδικοί Σταθμοί 2018-2019 – Στατιστικά στοιχεία για τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων

πηγή:newsit.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια