Αγρίνιο :Στον 41χρονο που αναζητούνταν ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

φωτογραφία από τις χθεσινές έρευνες στην διώρυγα Δ7

Με την ταυτοποίηση των στοιχείων της σορού που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Μαύρικας Αγρινίου ολοκληρώθηκαν οι έρευνες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για τον 41χρονο που αναζητούνταν.

Η σορός αναγνωρίστηκε από οικεία πρόσωπα και στάλθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκτρομή που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου,ενώ η οικεία αστυνομική αρχή διερευνά την υπόθεση.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 13:00 στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο κοιμητήριο του Αγρινίου.

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε, σήμερα, το πρωί, στη θέση Μαύρικας Αγρινίου, από πολίτη, εντός αρδευτικού καναλιού, νεκρός, ο 41χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανιστεί από το Δοκίμι Αγρινίου.

Ειδικότερα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του 41χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο, χθες 16-7-2018, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ επιπλέον δηλώθηκε ότι βρέθηκαν τα ενδύματά του στην θέση Φουσκάρι Αγρινίου, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι.

Η σορός του 41χρονου εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, από πολίτη μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη θέση Μαύρικας Αγρινίου.

Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών θανάτου του 41χρονου, ενώ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία – νεκροτομή.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.