ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό και την αστυνόμευση σε Καινούργιο,Παραβόλα και Παναιτώλιο

Προγραμματισμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην έδρα της Δ.Κ Καινουργίου για το κυκλοφοριακό σε Παναιτώλιο Καινούργιο και Παραβόλα, με αφορμή τα συχνά τροχαία που συμβαίνουν στην περιοχή εκ'των οποίων κάποια ήταν θανατηφόρα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του Καινουργίου, Κώστας Ευθυμίου ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγρινίου, Γιώργος Αλεξόπουλος και Σωτήρης Κολοβός, καθώς και τα μέλη του Τ.Σ της Δ.Κ Καινουργίου Πάνος Κομποτός και Θανάσης Κούτσικος,ενώ υπήρξε τηλεφωνική ενημέρωση του προέδρου του Παναιτωλίου Λουκά Ντζούρβα.

Τα έντονα παράπονα,οι καθημερινές διαμαρτυρίες Δημοτών όσων αφορά την επικίνδυνη οδήγηση τις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν οδηγοί εντός των κατοικημένων περιοχών ,την ηχορύπανση αλλά και τα οχήματα τα οποία ανεξέλεγκτα σταθμεύουν εμποδίζοντας την ομαλή και ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων ήταν αυτά που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων.


Επίσης συζητήθηκε το επικίνδυνο σημείο  στα Αμπάρια στην ε.ο Παναιτωλίου Θέρμου ,όπου καταγράφηκαν πολλές εκτροπές οχημάτων στο σημείο που η άσφαλτος χρήζει άμεσης παρέμβασης, όπως και η τοποθέτηση των πλευρικών μπαρών οι οποίες καταστράφηκαν πριν χρόνια.

Ήταν ουσιαστικά μια πρώτη πρωτοβουλία ,ενώ θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη συνάντηση των Τοπικών Συμβουλίων και στην συνέχεια θα ζητηθεί συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για να συζητηθούν και να αναφερθούν οι καταγγελίες των Δημοτών και το αίτημα για αύξηση της Αστυνόμευσης με εντατικότερους ελέγχους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια