Πυρασφάλεια και αυτό το καλοκαίρι από τον ΑΣΕΕΔ Αγρινίου


Αώο αρχής της αντιπυρικής περιόδου με το ξεκίνημα του καλοκαιριού ο Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων και γι αυτή τη χρονιά προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο πλευρό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Εθελοντές έφεδροι με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος περισσότερο τώρα μετά την εθνική τραγωδία, αφιερώνουν όλο τους το είναι στην προστασία των δασών της περιοχής μας. Ετσι η πυρασφάλεια γίνεται εντονότερη με συχνότερα περίπολα και περισσότερους παρατηρητές μέρα και νύχτα με υψηλής τεχνολογίας μέσα παρατηρήσεως καθώς και με drone.
   Με ιδία μέσα (αυτοκίνητα 4x4 και μοτοσυκλέτες) ελέγχονται περιοχές μεγαλύτερης εμβέλειας και ιδιαίτερης προσοχής π.χ. Αμπέλια, βελανιδοδάσος Ξηρομέρου, Αράκυνθος. Εκτός απο την πυρασφάλεια οι έφεδροι συνδράμουν σε ότι χρειαστεί η Π.Υ. όπως τον καθαρισμό δασικών δρόμων.
   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της Π.Υ.  κ.Πετράκη για την στενή συνεργασία μας και ευελπιστούμε σε ένα υπόλοιπο καλοκαιριού χωρίς καταστροφές. Παρατίθονται ενδεικτικά κάποιες φωτό. Εννοείται πως συνεχίζουμε... 
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.