ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τα ΕΛΤΑ θρηνούν για την τραγική απώλεια του Μάρκου Κατσουλάκη


Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε από σήμερα η οικογένεια των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Θρηνούμε τον άδικο χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Μάρκου Κατσουλάκη. Χάθηκε στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
Ο αείμνηστος συνεργάτης μας ήταν στην λίστα των αγνοουμένων πυρόπληκτων από την πρώτη μέρα μαζί με τη σύζυγό του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο του Πάρη Κατσουλάκη και την πεθερά του Γαρουφαλλιά Μωραΐτη.
Ο δικός μας Μάρκος που επί χρόνια εργαζόταν με συνέπεια και αξιοσύνη στην Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Προϊόντων των ΕΛΤΑ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το ζεστό χαμόγελό του και την καλοσύνη του.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμπαρίστανται στον γιο του Δημήτρη με κάθε ανθρώπινο τρόπο διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας των ΕΛΤΑ.
Η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε ο Δημήτρης Κατσουλάκης να προσληφθεί στα ΕΛΤΑ για να μπορέσει να συνεχίσει το άξιο έργο του πατέρα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια