Μεγάλη και συγκινητική η προσφορά της EUROINS στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ - Δώρισε είκοσι στολές στην ΟΠΚΕ Αχαΐας


Μια μεγάλη και συγκινητική προσφορά έκανε η εταιρία EUROINS στην Πάτρα.

Στο υποκατάστημά της που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη14 (3ος όροφος), βρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσαντίνος Μάκαρης.

Εκ μέρους της εταιρίας, ο κ. Μάκαρης, πρόσφερε στο σώμα του ΟΠΚΕ Αχαΐας 20 στολές. Τις στολές παρέλαβαν εκπρόσωποι του σώματος. Παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας.

Ο κ. Τσεκούρας ευχαρίστησε θερμά την εταιρία για το κοινωνικό της πρόσωπο, τονίζοντας ότι ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι ιδιωτικές πρωτοβουλίας, καθώς το σώμα της ΕΛ.ΑΣ έχει πολλά κενά στις υποδομές, πέραν της μικρής δύναμης στο προσωπικό. Ένα από αυτά είναι ο εξοπλισμός των αστυνομικών, όπως είναι οι στολές αλλά και τα παλιά οχήματα, τρία όλα κι όλα σε όλη την Αχαΐα.


Ο κ. Μάκαρης, υποσχέθηκε στον κ. Τσεκούρα, ότι η εταιρία, θα κάνει ότι μπορεί, ώστε να προσφέρει ακόμη τρία οχήματα στο σώμα. "Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε", είπε ο κ. Τσεκούρας, τονίζοντας ότι αυτές οι πρωτοβουλίες σπανίζουν και αξίζουν συγχαρητηρίων. Η κοινωνική δράση της εταιρίας είναι πλούσια. Φέτος κλείνει 20 χρόνια και έχει βάλει στόχο να ανακατασκευάσει 20 σχολεία σε όλη την Ελλάδα (οι σκέψεις είναι για ακόμη περισσότερα), ενώ τη βλέπουμε να είναι εμπράκτως δίπλα στα παιδιά, στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τους Έλληνες πρωταθλητές, τον πολιτισμό, δίπλα στην Αστυνομία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την έρευνα και την ανάπτυξη, αλλά και αρωγός στο έργο της Εκκλησίας και του Στρατού.

Ο κ. Μάκαρης ζήτησε και πήρε μαζί του, ως ενθύμιο, τα διακριτικά της στολής και έδωσε ραντεβού πάλι μαζί με τους Αχαιούς αστυνομικούς πάλι στο γραφείο της Πάτρας, όταν θα είναι σε θέση να προσφέρουν και τα οχήματα!

ρεπορτάζ :tempo24.news

Αποκλειστικός συνεργάτης της EUROINS για την κάλυψη κρυστάλλων η Φίλης Glass.
Για το Αγρίνιο - Λευκάδα-Ευρυτανία  και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας


Φίλης Glass Αγρινίου-Τσιούμας, 
1ο χλμ Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου(αερογέφυρα)
Τηλ 2641048184
2133333213
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.