ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνελήφθησαν καλλιεργητές ναρκωτικών στην Φωκίδα,ξεριζώθηκαν 250 δενδρύλλια (φωτο)


Συνελήφθησαν, σήμερα νωρίς το πρωί, στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο άνδρες, και συγκεκριμένα ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας 48χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, για τη σύλληψη των δραστών, πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών  Πατρών, σε δασώδη περιοχή κοντά στον Άγιο Σπυρίδωνα Φωκίδας, όπου εντοπίστηκε η φυτεία.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, που αποτελούνταν από δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους οι δράστες καλλιεργούσαν, συνολικά 248 δενδρύλλια, τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.

Επιπλέον, οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει δίπλα από τις φυτείες, πρόχειρα καταλύματα, με οικιακό εξοπλισμό και εφόδια, που τους επέτρεπαν την  μακρά παραμονή τους στο χώρο της φυτείας.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, κατά τη διάρκεια των ερευνών τους, ένα αυτοκίνητο, λάστιχα ποτίσματος, διάφορα γεωργικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια