ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό (φωτο)


Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 68χρονο σημειώθηκε στις 06:35 το πρωί στην εθνική οδό Αγρινίου Αμφιλοχίας λίγο πριν το πρατήριου καυσίμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής με  αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου μάρκας toyota, ενώ οδηγός και συνοδηγός του άλλου οχήματος μάρκας ford τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Αγρινίου.


Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία και η Π.Υ. Αγρινίου με δύο οχήματα και 6 άνδρες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον άτυχο 68χρονο οδηγό, αλλά και δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στο σημείο , η Τροχαία Αγρινίου εξέτρεψε την κυκλοφορία σε παρακαμπτήριο δρόμο και διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία,  για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα , το οποίο έγινε σήμερα το πρωί στο 74ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, ένας 68χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη έναν 24χρονο ημεδαπό.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου, καθώς και τον τραυματισμό του 23χρονου και του 24χρονου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια