Αγρίνιο :Μεγάλο το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της 19χρονης- Τι αποκαλύπτει ο Διοικητής του Νοσοκομείου


Συγκινητικό και πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας της 19χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά χθες βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και μετά το πέρας της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρελήφθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου από το ΕΚΑΒ “Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και όπως διεπίστωσε το ιατρικό μας προσωπικό η κατάστασή της ήταν σοβαρή και κρίθηκε η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Το ρινικό της σύστημα ήταν σχεδόν κατεστραμμένο, τα δόντια της σπασμένα και είχε τραύματα και στο εσωτερικό του στόματος. Αρα χρειάζεται επέμβαση, αρχικά από γναθοχειρουργό και μετά από πλαστικό χειρούργο. Μπορεί να είναι σοβαρή η κατάσταση της αλλά το θετικό είναι πως δεν έχει υποστεί κάποια βλάβη που να είναι μη αναστρέψιμη” ανέφερε ο κ.Παπαδόπουλος.

Επίσης κληθείς να σχολιάσει τα τραύματα της κοπέλας τόνισε πως μια φωτοβολίδα δεν μπορεί να προκαλέσει αυτά τα πολλαπλά τραύματα ούτε μια πέτρα, αφήνοντας να ευνοηθεί πως πρόκειται για κάτι άλλο, πιθανότατα πιο βαρύ, ίσως και μεταλλικό. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία έχει συλλέξει όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σημείο του συμβάντος και διεξάγει έρευνες τόσο με τι ακριβώς τραυματίστηκε η 19χρονη αλλά κυρίως τους υπαίτιους που προκάλεσαν τα τραύματά της .
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.