ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Η Γιορτή Αθερίνας και παραδοσιακή βραδιά στα Θέστια 2018,(φωτο-βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Θέστια 2018 "η γιορτή της Αθερίνας και η παραδοσιακή βραδιά με ζωντανή μουσική,που συνδιοργάνωσαν ο ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου και ο Δήμος Αγρινίου,με την υποστήριξη και την συμμετοχή μελών της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Δόξας ,Δημήτρης Διαμάντης και έγινε παρουσίαση των Συλλόγων, Φορέων, Συντελεστών, Χορηγών και Χορηγών επικοινωνίας των εκδηλώσεων.


Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου

ενώ η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα :  «H αξία της μουσικής διαχρονικά, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».


Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία με θέμα: «Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή» από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Καινουργίου  «Χρυσοχεριά» και την Ιατρό μέλος του Συλλόγου Σπυριδούλα Σιδέρη.

Παρουσίαση βραδιάς: Τσιάμης Μπάμπης



Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν  οι μουσικοί: Νίκος Φιλιππίδης, Λευκοθέα Φιλιππίδη, Κώστας Φιλιππίδης, Ντζούφρας Βαγγέλης, Σκουμάντζος Βασίλης, Καμζέλας Πάνος

ενώ μοιράστηκε δωρεάν νόστιμη τηγανιτή αθερίνα.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Α΄αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής ,Γιώργος Βαρεμένος, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης,ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αγρίνιο ανατροπή τώρα-πολίτες σε δράση" και πρώην Δήμαρχος Θεστιέων ,Δημήτρης Τραπεζιώτης ,η πολιτευτής Αιτ,νίας της Ν.Δ Γεωργία Μπόκα ,δημοτικοί σύμβουλοι και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αιτ/νιας Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτορεπορτάζ












































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια