Φιλόδημος ΙΙ: 436.000 ευρώ στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για εξοπλισμό – αναβάθμιση παιδικών χαρών και προμήθεια μηχανημάτων έργου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μεσολόγγι

Με σχετική απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, εντάσσεται στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για υλοποίηση δύο δράσεων. Συγκεκριμένα:
211.000 ευρώ για προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου.
225.000 ευρώ για προμήθεια μηχανημάτων έργου.
Άλλη μια έμπρακτη κίνηση εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών για την στήριξη των δήμων όλης της χώρας και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα που θα επιλύσουν χρόνιες, καθημερινές και ουσιαστικές ανάγκες του Δήμου και των πολιτών του (ύδρευση – αποχέτευση, καθαριότητα, μηχανολογικός εξοπλισμός, συντήρηση σχολικών κτιρίων, αναβάθμιση και επισκευή παιδικών χαρών). 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 
«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Η ανακοίνωση του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου 


Δύο νέες εγκρίσεις έργων στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» συνολικού ύψους 465.800 ευρώ

Δύο νέες προτάσεις του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για ένταξη έργων, εγκρίθηκαν σήμερα και εντάχθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “ΦιλόΔημος»
Το πρώτο έργο αφορά την  «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών» συνολικού ύψους 211.000 ευρώ. Με την διασφάλιση της χρηματοδότησης υλοποιείται ο σχεδιασμός του Δήμου για κατασκευή ή πλήρη αναβάθμιση των χώρων αναψυχής παιδιών στις δημοτικές  και τοπικές κοινότητες.
Το δεύτερο έργο αφορά «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου, οχημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού», συνολικού ύψους 254.800 ευρώ. 
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος αναφέρει σχετικά τις σημερινές εγκρίσεις πως «Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανταποκρίνεται άμεσα στις προσκλήσεις ένταξης έργων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής δυνατότητας προς όφελος των συνδημοτών μας».

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.