Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μαρία Σπυράκη, θα συμμετέχουν στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στο Αγρίνιο


Δύο ευρωβουλευτές θα δώσουν το «παρών» στην ανοιχτή συζήτηση που θα υλοποιηθεί στο Αγρίνιο για το Μέλλον της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μαρία Σπυράκη, θα συμμετέχουν στο Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο που διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα:Η Συζήτηση για το Μέλλον της ΕΕ: Ελλάδα - Ευρώπη: Προκλήσεις και Προοπτικές"

Το συνέδριο θα υλοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 10:30

στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) στο Αγρίνιο.

Συνημμένα θα δείτε την ατζέντα του συνεδρίου, όπου περιλαμβάνεται η ειδική ενότητα «Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία» για την  ενημέρωση των δημοσιογράφων και εκπροσώπων του Τύπου και των Μ.Μ.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Παρακαλώ απαντήστε για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο απαντώντας στο παρόν email ή συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ.
Για θέματα που αφορούν στον Τύπο (συνεντεύξεις, δηλώσεις κλπ) παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κατερίνα Παράσχου (6971578285).

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Παράσχου

Υπεύθυνη Τύπου για το

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο της ΕΕ στη Δυτική Ελλάδα
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.