ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δέλλας: «Κρατάω μόνο το αποτέλεσμα»



Ο «Κολοσσός» τόνισε πως ο Παναιτωλικός μπορεί και καλύτερα και ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας


Ο Παναιτωλικός πήρε απόψε την πρώτη νίκη της σεζόν, όμως ο Τραϊανός Δέλλας θέλει περισσότερα από τους παίκτες του. «Σήμερα παίζαμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θα κρατήσω λίγα πράγματα. Ημασταν νευρικοί και με άγχος κάτι που φάνηκε και στο τέλος. Θα κρατήσω μόνο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε καλό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν ήταν καλή η εικόνα μας, δεν είναι η ποιότητά μας αυτή. Κρατάω όμως τη διάθεσή μας για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στις καλές και στις καλές στιγμές», είπε αρχικά.

Και συνέχισε.  «Περίμενα περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι αλλά σήμερα επικράτησε η νευρικότητα έναντι της ποιότητας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και σιγά σιγά θα μας φύγει το άγχος ώστε να βλέπουμε καλύτερα πράγματα στο τερέν και εμείς και ο κόσμος. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες και μέσα από το καλό παιχνίδι θέλουμε να έρχονται και οι τρεις βαθμοί. Είναι λογικό το άγχος, είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές και οι ομάδες κυνηγάνε τους βαθμούς».

Μετά στάθηκε στην αξία της διακοπής.  «Θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και για μένα το ζητούμενο πέραν της νίκης είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως το θέλω εγώ. Σήμερα δεν το είδα αυτό».

πηγή;gazzeta.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια