ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δ.ΙΕΚ Αγρινίου :Νέα ενημέρωση για τις εγγραφές

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ΔΙΕΚ

Το ΔΙΕΚ Αγρινίου ενημερώνει oi ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής στις νέες ειδικότητες των ΔΙΕΚ που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο γίνονται στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr/  και ολοκληρώνονται την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15.00. Επίσης,σημειώνεται ότι στη διεύθυνση https://diek.it.minedu.gov.gr/docs/FAQ_2018b.pdf  υπάρχουν χρήσιμες Πληροφορίες για το σωστό τρόπο υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης .Οι νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ Αγρινίου (εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός καταρτιζόμενων φαίνονται στην αφίσσα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ΙΕΚ απευθύνονται σε καταρτιζόμενους από 18 ετών χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας, ενώ η κατάρτιση διαρκεί 4 εξάμηνα (συν ένα εξάμηνο Πρακτικής Ασκησης) και είναι δωρεάν.

Στην Ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ (http://iekagrin.sch.gr/) έχουν αναρτηθεί τα Προγράμματα των νέων ειδικοτήτων για την ενημέρωση των υποψήφιων καταρτιζόμενων. Για επιπλέον ενημέρωση το ΔΙΕΚ Αγρινίου θα είναι ανοικτό από 09.00-16.00 για όλη την εβδομάδα από Δευτέρα 3/9/2018.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια