ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προξένου και του Ακολούθου Άμυνας της Ιταλίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας


Ο Πρόξενος της Ιταλίας στην Πάτρα, κ. Μιχαήλ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ με τον Ακόλουθο Άμυνας της Πρεσβείας της Ιταλίας Colonel Nav. Enrico FRASSON,  επισκέφθηκαν σήμερα (4-9-2018) το μεσημέρι, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ.

Τον Πρόξενο και τον Ακόλουθο Άμυνας της Ιταλίας συνόδευε ο Διοικητής του εκπαιδευτικού σκάφους  CAROLY, του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού κ. Livio MARTUSCELLI καθώς και Δόκιμοι - Αξιωματικοί πλήρωμα τους σκάφους.

Ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, καλωσόρισε στην Πάτρα, τον Διοικητή και τα μέλη του πληρώματος του Ιταλικού σκάφους και τους ευχήθηκε υγεία και κάθε δύναμη στο έργο τους.

Παράλληλα, ο κ. Γενικός, συζήτησε με τον Πρόξενο κ. Μιχαήλ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ και τον Ακόλουθο Άμυνας της Ιταλίας, Colonel Nav. Enrico FRASSON, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια