Ομιλητής ο Κώστας Καραγκούνης στην εκδήλωση με θέμα Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη- E- Justice: Ένας μοχλός βελτίωσης της λειτουργίας και της πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αλλά και τρόπος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης του πολίτη προς αυτήν. Που βρισκόμαστε;»

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραγκούνης

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της φετινής ΔΕΘ, ο Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», με θέμα «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη- E- Justice:  Ένας μοχλός βελτίωσης της λειτουργίας και της πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, αλλά και τρόπος ενίσχυσης της εμπιστοσύνης του πολίτη προς αυτήν. Που βρισκόμαστε;».

Ομιλητές της εν λόγω εκδήλωσης:
Ν. Παναγιωτόπουλος, Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Κ. Καραγκούνης, Αν/της Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Δ. Ασκούνης, Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ
Γ. Καρβέλης, Διευθυντής Λύσεων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνηση του Ινστιτούτου για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (ELPO)
Δ. Παρλίτσης, MSc, Προϊστάμενος στο Τμήμα Μηχανοργάνωσης Προγραμματισμού και Αναπτυξιακών Μελετών του ΔΣΘ.

Το έργο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για την Πολιτική και Ποινική Διαδικασία», που θα έπρεπε να έχει παραδοθεί από τον Οκτώβριο 2015 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Είναι έργο που θα βοηθήσει καθοριστικά στην οργάνωση και την αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης, είναι έργο που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Πού βρισκόμαστε και πού πρέπει να πάμε; 

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.