ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το Super Cup στην Α.Ε.Μ



Νικήτρια στην διαδικασία της ρωσικής ρουλέτας η ΑΕΜ στο φετινό τελικό του Super Cup επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με σκορ 4-3, κανονικός αγώνας 1-1, ημίωρη παράταση 2-2.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 41΄με σουτ του Τσιούνη μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη 0-1.
Στο 75΄οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Κωστή μετά από σέντρα του Λαγού και κεφαλιά σε πρώτο χρόνο του Σαμπανέι κάνοντας το 1-1.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση. Η ΑΕΜ θα πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 103΄ με τον 17χρονο Φονταλή, μετά από συνδυασμό Τσιούνη και Βασιλόγιαννη και σεντρα του τελευταιου.
Για να έρθει ο Κοκώνης Ε. στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραγιάννη να κάνει το 2-2, και να στέλνει το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.
Για την ομάδα της Ναυπάκτου εύστοχοι ήταν οι Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος και Καραγιάννης, το πέναλτι του Θεοχάρη απέκρουσε ο Καραγκούνης, ενώ ο Λαγός έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Για την ομάδα του Μεσολογγίου εύστοχοι ήταν οι Τσιούνης, Κοκώνης Κ., Ντζιμάνης και Καλοκαίρης, ενώ το πέναλτι του Παναγιωτόπουλο απέκρουσε ο Μανιάτης.
Παρουσία φιλών και των δυο ομάδων διεξήχθη το παιχνίδι με την αγωνιά να χτυπάει κόκκινο μέχρι το τέλος.
Διακριτική ήταν και η παρουσία της αστυνομίας που δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά ούτε και στο τέλος.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
1΄πασα του Βασιλόγιαννη σουτ του Τσιούνη με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.
12΄σουτ του Καζανά άουτ.
27΄ατομική προσπάθεια του Γραμματικόπουλου και σουτ, ο Καραγκούνης θα μπλοκάρει.
41΄Γκοολ, σέντρα του Βασιλόγιαννη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Τσιούνη 0-1.
45+1΄σέντρα του Λαγού στην περιοχή, προσπάθεια για απομάκρυνση από τον Κοντομήτσο με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
49΄πασα του Σαμπανέι, σουτ του Γραμματικόπουλου άουτ.
54΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου, θα μαζέψει ο Καραγκούνης.
57΄εκτελεση κόρνερ για τον Ναυπακτιακό με τη μπάλα να μην απομακρύνεται από την περιοχή της ΑΕΜ, γυριστό σουτ του Θεοχάρη εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
65΄γυρισμα του Λαγού, αδύναμο πλασέ του Κοκώνη θα μαζέψει ο Καραγκούνης.
68΄σεντρα του Γραμματικόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Λαγού άουτ.
75΄Γκοολ, σέντρα από δεξιά του Λαγού, κεφαλιά Σαμπανέι με τη μπάλα να στρώνεται στο δεύτερο δοκάρι στον Κωστή με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
77΄σέντρα του Καζανά, κεφαλιά Γραμματικόπουλου μπλοκάρει ο Καραγκούνης.
82΄σουτ από πλάγια θέση του Χριστόπουλου ψηλά άουτ.
85΄γυρισμα του Κωστή στην περιοχή, προβολή του Σαμπανέι φάουλ στο Καραγκούνη.
86΄κοντρα για την ΑΕΜ με τον Βασιλόγιαννη να τσιμπάει τη μπάλα και αυτή να κοντράρει πανό σε αμυντικό, σουτ του Βρέττα με τον Μανιάτη εκτός εστίας, θα απομακρύνουν σωτήρια οι αμυντικοί.
Το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση..
92΄σουτ του Βασιλόγιαννη λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
103΄Γκοολ, πασά του Τσιούνη στο Βασιλόγιαννη που θα κάνει την επέλαση από αριστερά βγάζοντας σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο 17χρονος Φονταλής που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι για την ΑΕΜ θα τσιμπήσει όσο πρέπει τη μπάλα ώστε αυτή να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Μανιάτη μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς κάνοντας το 1-2.
113΄σεντρα σουτ από πλάγια θέση του Φονταλή, ασταθείς απόκρουση του Μανιάτη σε κόρνερ.
121΄Γκοολ, ισοφάριση για τον Ναυπακτιακό στο πρώτο λεπτό τον καθυστερήσεων της παρατάσεις. Σέντρα του Καραγιάννη από αριστερα, κεφαλιά Κοκώνη Ε. και 2-2.
Το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι..
Πρώτη θα εκτέλεση η ομάδα του Μεσολογγίου..
Τσιούνης 1-0
Θεοχάρης – αποκρούει ο Καραγκούνης παραμένει το 1-0
Κοκώνης Κ. 2-0
Γραμματικόπουλος 2-1
Ντζιμάνης 3-1
Κυριαζόπουλος 3-2
Καλοκαίρης 4-2
Καραγιάννης 4-3
Παναγιωτόπουλος – αποκρούει ο Μανιάτης παραμένει το 4-3
Λαγός – η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας
Νικήτρια του φετινού Super Cup η ΑΕ Μεσολογγίου με σκορ 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι, κανονικός αγώνας 1-1, παράταση 2-2.
Διαιτητής της αναμετρήσεις ο κ. Προβίδας, με βοηθούς τους κ.κ Τσιλίκας και Τάκο, 4ος ο κ. Καλαμάρης.
Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας) Μανιάτης, Καζανάς (110΄Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κοκώνης Ε., Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Κοντογιάννης (46΄Κωστής), Γραμματικόπουλος, Γιαννόπουλος Π. (114΄Κονίδας), Σαμπανέι (100΄Γιαννόπουλος Π.)
ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης Κ., Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής, Ντζιμάνης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης (91΄Φονταλής), Στεργίου (75΄Βρέττας), Βασιλόγιαννης (119΄Μάκα).

πηγή;aitosports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια