ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

ΕΔΕ στο Γ.Ν.Μεσολογγίου μετά τη σύλληψη γιατρού για φαρμακευτικά σκευάσματα


Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η σύλληψη  γνωστού  γιατρού του νοσοκομείου Μεσολογγίου που συνελήφθη για σκευάσματα στο όχημά του.

Ειδικότερα  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από έλεγχο χθες στο όχημα του γιατρού εντόπισαν, όπως λένε οι πληροφορίες του agriniosite.gr, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων  στο  πορτμπαγκάζ. Οι αστυνομικοί   προχώρησαν στη σύλληψη του και ξεκίνησε έρευνα  προκειμένου  να γίνει καταγραφή των σκευασμάτων και να αναζητηθεί η προέλευσή τους.

Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Μεσολογγίου ενώ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με εντολή του διοικητή κ.Παναγιώτη Παπαδόπουλου και όπως είπε στη συνέντευξή του στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 ξεκίνησε  ΕΔΕ. Είπε επίσης πως αν με βάση τα στοιχεία των αρμόδιων αρχών ( αστυνομία, Εισαγγελία κ.τ.λ) προκύψουν στοιχεία που να εμπλέκουν το Νοσοκομείο,  τότε θα ακολουθήσει τη διαδικασία που  προβλέπεται από το νόμο και των κώδικα περί δημοσίων υπαλλήλων.

“Η είδηση μας έχει προβληματίσει και επειδή δεν γίνεται σε τέτοιου είδους θέματα να υπάρχουν σκιές θα ασχοληθούμε σε βάθος με την υπόθεση”κατέληξε ο κ.Παπαδόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια