ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :΄Πήγε για κολύμβηση στο Δ.Α.Κ ,της άδειασαν το αυτοκίνητο και σήκωσαν μετρητά από λογαριασμό


Ένα ακόμη κρούσμα κλοπής αντικειμένων και χρημάτων από σταθμευμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Δ.Α.Κ Αγρινίου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του agriniolike.gr δύο φίλες πήγαν στο Δ.Α.Κ βραδινή ώρα για την προγραμματισμένη κολύμβηση στο ωράριο των ενηλίκων .

Σταθμεύοντας το αυτοκίνητο η οδηγός τοποθέτησε όλα τα πράγματα της καθώς και της φίλης της στο πορτμπαγκάζ του οχήματος για ασφάλεια και για να μην είναι ορατά.
Κίνηση η οποία αποδείχθηκε λανθασμένη και τις στοίχισε πολύ ακριβά,καθώς έγινε αντιληπτή από άγνωστο δράστη ή δράστες που στην συνέχεια έκλεψαν τα πράγματα από το πορτμπαγκάζ.

Μεταξύ αυτών και πορτοφόλι με χρήματα και κάρτες μια εκ΄των οποίων άνηκε σε συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας ,την οποία οι δράστες  πρόλαβαν και χρησιμοποίησαν σε ΑΤΜ πολυκαταστήματος "σηκώνοντας "ποσό που αγγίζει τα 800 ευρώ.

Όταν τα θύματα επέστρεψαν και αντελήφθησαν τι είχε συμβεί ,ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν,ενώ ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το σοκ έγινε μεγαλύτερο όταν πληροφορήθηκε για την ανάληψη των μετρητών με την κλεμμένη κάρτα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση και πολλά ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχαν σπασμένα τζάμια ή ίχνη παραβίασης του οχήματος ,όπως συμβαίνει συχνά.

Η ανησυχία επισκεπτών,συνοδών και αθλητών που πηγαίνουν στο Δ.Α.Κ είναι μεγάλη καθημερινά, ,ειδικά από το σούρουπο και μετά και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούν ,εντοπίζουν και χτυπούν ταχύτατα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια