ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεσολόγγι-Επιστημονική Ημερίδα θέμα : «Ποιότητα – Αξιολόγηση – Βιωσιμότητα Κοινωνικών Δομών»


Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες,  Νομού Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Επιστημονική Ημερίδα  στο Ναυταθλητικό Κέντρο του Εργαστηρίου μας στο Μεσολόγγι, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018.  Το θέμα της Ημερίδας ήταν: «Ποιότητα – Αξιολόγηση – Βιωσιμότητα Κοινωνικών Δομών».
   Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης και Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, η κα Βασιλική Προβελεγγίου, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η Γενική Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κα Γεωργία Πλώτα, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νίκος Νομικός, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας κ. Αργύρης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ.Χρήστος Παΐσιος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ.Ιωάννης Κοντός, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του 2/39 Σ.Ε. κ. Ιωάννης Τσαούσης.



  Στην Ημερίδα αυτή συμμετείχαν πολλοί σπουδαίοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων των Αθηνών όπως το ΘΕΟΤΟΚΟΣ, η ΕΣΤΙΑ, η ΑΜΥΜΩΝΗ, το ΠΕΤΑΓΜΑ.  Επίσης, συμμετείχαν η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Αγρινίου,  η ΑΛΚΥΟΝΗ  Ναυπάκτου, το ΕΨΥΠΕΑ Μεσολογγίου, το Γηροκομείο Μεσολογγίου, ο Ξενώνας ΓΕΦΥΡΑ Μεσολογγίου, το ΕΚΑΜΕ Αιγίου, το ΜΕΡΙΜΝΑ Πατρών κ.α. οι οποίοι με την παρουσία τους

και τη συμμετοχή τους δηλώνουν την μεγάλη αγωνία για τη βιωσιμότητα των Φορέων μας καθώς επίσης στηρίζουν και ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας για αξιολόγηση,  πιστοποίηση και ποιότητα των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών.
   Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά. Το θέμα της Ημερίδας ανέπτυξαν ο κ. Guus Van Beek, Equass Key Expert και ο κ. Γιάννης Λυμβαίος, Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.
   Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση των φορέων και η ανταπόκρισή τους στο σύστημα ποιότητας EQUASS, για το οποίο Εθνικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
    Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
               
                                                                Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο      
                                                                               
                                                                                                       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια