ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μυστήριο με την εκτέλεση Έλληνα πολίτη στην Αλβανία – Αστυνομία: Μας πυροβολούσε μισή ώρα


- Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες έπεσε νεκρός ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας στην Αλβανία - Οι αλβανικές αρχές υποστηρίζουν πως άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών - "Μας πυροβολούσε επί 30 λεπτά, τον καλέσαμε να παραδοθεί" υποστηρίζει η αλβανική αστυνομία - Ακολούθησε καταδίωξη και τον εκτέλεσαν με δυο σφαίρες μια στο κεφάλι και μια στο θώρακα - Όλο το χρονικό του αιματηρού περιστατικού
Ένας Έλληνας πολίτης, ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας, έπεσε νεκρός την Κυριακή (28.10.2018) στην Αλβανία, με τις αιτίες που οδήγησαν στην εκτέλεσή του από τους Αλβανούς αστυνομικούς να καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Ήδη, το υπουργείο Εξωτερικών, με μια σκληρή ανακοίνωση, ζητά εξηγήσεις από τις αλβανικές αρχές.

Η αρχική πληροφόρηση από την Αλβανία ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε υψώσει ελληνική σημαία στο νεκροταφείο των πεσόντων στους Βουλιαράτες, έξω από το Αργυρόκαστρο. Ακόμη όμως τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ούτε ως προς αυτό. Γιατί η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, που βρέθηκε στην Αλβανία για την τελετή μνήμης στο νεκροταφείο των πεσόντων, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook πως όλες οι σημαίες ήταν στη θέση τους και καμία δεν κατέβηκε.

Εκείνο όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη οργή και πλήθος ερωτημάτων είναι γιατί για ένα τέτοιο περιστατικό εκτελέστηκε μια σφαίρα στο κεφάλι κι άλλη μια στο θώρακα ο 35χρονος. Γιατί οι ειδικές δυνάμεις δεν τον συνέλαβαν. «Μας πυροβολούσε επί μισή ώρα, τον καλέσαμε να παραδοθεί και μας πυροβόλησε» είναι η απάντηση της αλβανικής αστυνομίας.

Περισσότερες πληροφορίες,βίντεο και φωτογραφίες :ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια