Καινούργιο :Απόπειρα διάρρηξης σε οικία που κοιμόντουσαν μέσα ανήλικα παιδιά

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress περιπολικόΣτόχος διαρρηκτών έγινε σήμερα τα ξημερώματα οικία στο Καινούργιο στην οποία μάλιστα εκτός των ιδιοκτητών κοιμόντουσαν εντός,δύο ανήλικα παιδιά.
Οι δράστες προσπάθησαν στις 04:00 τα ξημερώματα να παραβιάσουν μπαλκονόπορτες Α' ορόφου ,ενώ ο θόρυβος ξύπνησε την ιδιοκτήτρια που αμέσως άναψε τα φώτα και ειδοποίησε την Αστυνομία και γείτονες.
Αν και η Αστυνομία έφθασε άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε τις αναζητήσεις πέριξ των χώρων και στην ευρύτερη περιοχή ,οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι έρευνες από την αστυνομία που παρέμεινε στο σημείο, συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα ,χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα θα εξεταστεί το υλικό από κάμερες που κατέγραφαν αρκετά σημεία,ενώ φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την οικία, καθώς η πλευρά που πιθανολογείται ότι ανέβηκαν δεν ήταν εμφανή και χρειάστηκε να διασχίσουν διπλανές ιδιοκτησίες.

Η άμεση αντίδραση των ενοίκων ήταν αυτή που τους γλύτωσε από τα χειρότερα ,ενώ οι ιδιοκτήτες προχωρούν στην εγκατάσταση νέων καμερών και συναγερμού μετά την περιπέτεια που πέρασαν ,η οποία ευτυχώς είχε καλό τέλος.

Φαίνεται επίσης ότι οι διαρρήκτες επανήλθαν μετά τις συνεχείς απόπειρες που καταγράφηκαν στο Καινούργιο το καλοκαίρι και όλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ,λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις ,καθώς η οποιαδήποτε  οικία μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος.

πηγή:kainourgiopress.blogspot.com

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.