ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Με ομιλία της Ελένης Κουντουρά ολοκληρώθηκε η 1η Ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (φωτο)


Με την ομιλία της Υπουργού Πολιτισμού Ελένης Κουντουρά στο δείπνο που παρέθεσε για τους Δημοσιογράφους στο EMILEON, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η 1η ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου  της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων το οποίο  τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στα τουριστικά πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας και πως αυτά μπορούν να αναδείξουν τον νομό και να τον καταστήσουν προορισμό.


Όπως είπε με αφορμή το συνέδριο των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων που φιλοξενούνται στο Αγρίνιο ,οι ξένοι αυτοί δημοσιογράφοι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Αιτωλοακαρνανίας.
Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα για την συμβολή της Π.Δ.Ε στην διοργάνωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση επίσης απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας,ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου,ενώ η Δημοσιογράφος Κική Παππά ,μέλος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων παρουσίασε το τουριστικό "πακέτο"του νομού,το οποίο περιλαμβάνει θάλασσα,λίμνες,τοπική ιστορία,γαστρονομία,αθλητισμό,αρχαιολογικό πολιτισμό και θρησκευτικό τουρισμό.

Λίγο αργότερα έφθασε στο EMILEON  και ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.


 ο οποίος έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τον Γιώργο Παπαναστασίου


Το μενού ήταν εξαιρετικό όπως και η διοργάνωση και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο απόλαυσαν όλοι.

Νωρίτερα περίπου στις 20:00  τους Ευρωπαίους Δημοσιογράφους που έφθασαν στο Αγρίνιο υποδέχθηκε στην παλιά λαχαναγορά Αγρινίου ο Δήμαρχος Αγρινίου .

Επίσης ως τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή υποδοχής παραβρέθηκε και τιμήθηκε ο 'Πράσινος" Δήμαρχος  των Ιξελλών( Ixelles) Χρήστος Δουλκερίδης.


Ο Χρήστος Δουλκερίδης, γιος Ποντίων μεταναστών που έχουν εργαστεί σε ανθρακωρυχεία,έγραψε ιστορία με  την ανάδειξή του σε  δήμαρχο των Ιξελλών.



Έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας που καταλαμβάνει δημαρχιακό θώκο στη βελγική πρωτεύουσα.
































  

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια