Η Συμμαχία Πολιτών Αγρινίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραμητσόπουλος

Η αποτίμηση της περιόδου είναι θετική δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά την συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017.
Αλήθεια είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι είναι θετική η αποτίμηση για τους πολίτες του Δήμου μας όταν σημαντικά προβλήματα που βιώνει καθημερινά η κοινωνία μας παραμένουν άλυτα για ακόμη μια χρονιά. Ενδεικτικά:
 1. Το Πάρκο Αγρινίου συνέχισε και τη χρονιά που πέρασε να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση που προκαλεί μόνο θλίψη.
2. Ο Δήμος Αγρίνιου των 100000 κατοίκων συνέχισε για έναν ακόμα χρόνο να μην έχει κάθετη σύνδεση με την Ιόνια Οδό.
3. Κάθε μέρα σχεδόν θρηνούμε θύματα από την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση της εθνικής οδού με σημεία καρμανιόλες ειδικά στο τμήμα που βρίσκεται εντός του Δήμου Αγρινίου.
4. Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πολλές περιοχές του Δήμου μας τα αντιπλημμυρικά έργα αγνοούνται.
5. Τα διατηρητέα κτήρια των παλιών καπναποθηκών που αποτελούν την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας εξακολουθούν να παραμένουν εγκαταλειμμένα στην φθορά του χρόνου και μετατρέπονται μέρα με την μέρα σε ερείπια.
6. Μια μακέτα, αυτή για το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, είναι δυστυχώς το μόνο που κατάφερε να ολοκληρώσει ο Δήμαρχος Αγρινίου στο θέμα της σχολικής στέγης και ενώ αυτή η Δημοτική αρχή διανύει τους τελευταίους μήνες της πενταετούς θητείας της.
Δυστυχώς όμως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εξαίρεση αυτή του Παύλου Μοσχολιού, προτίμησαν να απέχουν από την συνεδρίαση. 
Γιατί άραγε;

Ο Επικεφαλής
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.