ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Το πρόγραμμα υποδοχής των Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για το ετήσιο συνέδριο


Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στο Αγρίνιο θα υποδεχθεί τα μέλη της Ένωσης στην Παλαιά Δημοτική Αγορά την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 19.30.

Τιμώμενο πρόσωπο ο νέος Δήμαρχος της περιοχής των Βρυξελλών Χρήστος Δουλκερίδης.

Οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι θα έχουν την ευκαιρία να  ξεναγηθούν στις εκθέσεις που   λειτουργούν στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς, να γνωρίσουν παραγωγούς και επιχειρηματίες της πόλης και να απολαύσουν τοπικά προϊόντα.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής για το Αγρίνιο: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να φιλοξενούμε  διακεκριμένους έλληνες και ξένους δημοσιογράφους. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη έχουμε προγραμματίσει μια σειρά δράσεων  που στοχεύουν στην ανάδειξη του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος  του Τόπου μας. Η παρουσία του Χρήστου Δουλκερίδη είναι εξαιρετικά σημαντική. Τον ευχαριστούμε που αποδέχθηκε την  πρόσκλησή μας και επισκέπτεται το Αγρίνιο».

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου,  αμέσως  τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου,  τα μέλη της Ένωσης θα επισκεφθούν τη  λίμνη Τριχωνίδα και κατά την επιστροφή τους  θα πραγματοποιήσουν έναν περίπατο σε κτίρια ιστορικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος της πόλης με την Κίνηση Πολιτών ΔΡΩ. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Αγρινίου θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια