ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Η Απεργιακή κινητοποίηση στην κεντρική πλατεία (φωτο)


Με την καθιερωμένη πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου ολοκληρώθηκε νωρίτερα η απεργιακή κινητοποίηση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου,στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Δήμας ,Γραμματέας του ΕΚΑ,


ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Γεώργιος Δημητρουλής, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας,-μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ι.Κ.Α Ελλάδας 


και ο Σπύρος Κοτοπούλης ,πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας.


Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν οι οικοδόμοι,οι σχολικοί τροχονόμοι, σχολικές καθαρίστριες οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Αιτ/νιας και μέλη του ΠΑΜΕ.


Κατά τον χαιρετισμό ο κ.Δημητρουλής αναφέρθηκε στα προβλήματα των συνταξιούχων και στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των περικοπών και ων αλλαγών,ενώ ο κ.Κοτοπούλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες.

Ο κ.Δήμας αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι ,ενώ αναφέρθηκε και στις σχολικές καθαρίστριες και τους σχολικούς τροχονόμους ,οι οποίοι παραμένουν δέσμιοι του συστήματος,κάνοντας λόγο για "επαγγελματίες ψεύτες".








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια