ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνέντευξη τύπου για το Διεθνές Συνέδριο Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στο Αγρίνιο:Η Αιτωλοακαρνανία επιτέλους να μπει στον Ευρωπαϊκό Τουριστικό Χάρτη και να γίνει ένας προορισμός όλο το χρόνο(βίντεο)


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα λίγο μετά τις 13:00 ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η  Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων  Σάγια Τσαουσίδου και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων Κική Παππά, στα τοπικά ΜΜΕ για την διεξαγωγή του Διεθνούς συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στην πόλη του Αγρινίου.

Τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου κος Παπαναστασίου όσο και οι κες Τσαουσίδου και Παππά μίλησαν για την σημασία της διοργάνωσης αυτής που πραγματοποιείται στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στην πόλη του Αγρινίου, για τα οφέλη και τις προοπτικές του Νομού Αιτ/νίας να αναδειχθεί σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η έντονη ύπαρξη του Αρχαίου Ελληνικού στοιχείου στην περιοχή, το φυσικό κάλος καθώς και η μεγάλη έκταση του Νομού που τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις.

Όλα αυτά λοιπόν θα μεταφερθούν μέσα από τον φακό και την πένα των 70 Ευρωπαίων δημοσιογράφων, που θα βρίσκονται στην πόλη του Αγρινίου κατά την διάρκεια του Διεθνούς συνεδρίου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, στους δικούς τους τόπους, κάνοντας γνωστές της πόλεις του Νομού αλλά και όλοι την Αιτ/νία σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά τις τοποθετήσεις:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια