ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δείτε τα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα του 2018 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδα


Το https://gatherpoint.gr συνέλεξε και σας παρουσιάζει τα θεματικά πάρκα και άλλες
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που μπορείτε να βρείτε και φέτος ανά την Ελλάδα. Τα θεματικά πάρκα έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά πλέον στη ζωή μας προκαλώντας, και όχι άδικα, το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Καθώς πλησιάζουμε λοιπόν στα Χριστούγεννα τα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν σε όλη την Ελλάδα, και συμπληρώνοντας το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό των πόλεων, προσπαθούν να βάλουν στο εορταστικό κλίμα μικρούς και μεγάλους! Αη Βασίληδες, ξωτικά, στολισμένα δέντρα και Χριστουγεννιάτικες αγορές και ότι άλλο από τη μαγεία των Χριστουγέννων μπορείτε να φανταστείτε  θα τα δείτε να ξεδιπλώνονται μπροστά σας  είτε βρίσκεστε, ή σκοπεύετε να πάτε,  στην Αλεξανδρούπολη είτε βρίσκεστε στην Αθήνα.

 Η πρωτεύουσα έχει, όπως είναι ίσως αναμενόμενο, τα περισσότερα θεματικά πάρκα τις μέρες των εορτών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Λάρισα, ο Βόλος ή τα Τρίκαλα πάνε πίσω!

Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Αθήνα και την επαρχία
Το ταξίδι μας λοιπόν, στα Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα, ξεκινάει ενδεικτικά με την καρδιά της πρωτεύουσας, το Γκάζι όπου ο δήμος Αθηναίων έχει βάλει τα ξωτικά να κάνουν επέλαση στις καρδιές των μικρών μας φίλων στο The Christmas Factory! Στο MEC Παιανίας και φέτος θα βρούμε το  Santa Claus Kingdom και στις Αχαρνές το Paradise Park.

Ο Βόλος μας υποδέχεται με δυο θεματικά πάρκα, την Εποχή των παγετώνων και το Εργοστάσιο – Μουσείο Σοκολάτας ενώ

στα Τρίκαλα για 8η χρονιά κάνει την εμφάνισή του ο Μύλος των Ξωτικών!


Η πανέμορφη Δράμα μεταμορφώνεται σε Ονειρούπολη και η Κατερίνη σε Πάρκο Χρωμάτων. Όσοι διαμένετε ή επισκεφθείτε την Αλεξανδρούπολη αυτές τις γιορτές θα βρείτε να σας περιμένει ένα ολόκληρο πάρκο αφιερωμένο στα Χριστούγεννα.

 Αν ωστόσο θέλετε να βιώσετε έναν αλλιώτικο κόσμο, ίσως θα πρέπει να επισκεφθείτε τον Αστερόκοσμο στη Θεσσαλονίκη και αν εκεί δεν δείτε αστέρια να πέφτουν, αλλά εσείς θέλετε οπωσδήποτε οι ευχές σας για το νέο έτος να πραγματοποιηθούν, πάρτε το δρόμο για τη Λάρισα και βάλτε προορισμό το πάρκο Αλκαζάρ το οποίο έχει μετατραπεί  ειδικά για την περίσταση σε Πάρκο των Ευχών!

Λίγο… πιο εναλλακτικά θεματικά πάρκα

Για τους πιο απαιτητικούς, που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στη φύση, δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή από το θεματικό πάρκο Συνεβρού  Area Synest. Οι θεατρόφιλοι πάλι καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το Christmas Theater στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απογοητευθείτε!

Τα θεματικά πάρκα βρίσκονται σε αυτόν τον σύνδεσμο: 
https://gatherpoint.gr/index.php/2015-06-01-15-05-19/thematika-parka.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια