Ημερίδα Αστρονομίας στο Θέρμο την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου


Ο Δήμος Θέρμου, η Λέσχη Μικτού Αθλητισμού Θέρμου (ΛΕ.ΜΑ.Θ.) και η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας (ΑΑΕΔΕ), συνδιοργανώνουν την 23η Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή στις 18:00 στο Σεμιναριακό Κέντρο Δήμου Θέρμου – πλατεία Νικολίκτσα, ημερίδα  με παρουσιάσεις - ομιλίες σχετικά με την Αστρονομία.

Πριν τις ομιλίες στις 6:00 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση Έκθεσης γνήσιων Μετεωριτών από όλον τον κόσμο. Μετά το τέλος των ομιλιών, καιρού επιτρέποντος, θα γίνει παρατήρηση με τα τηλεσκόπια της Αστρονομικής της Σελήνης, άλλων ουράνιων σωμάτων καθώς και θα γίνει προσπάθεια για τον κομήτη 46P/Wirtanen που είναι στη γειτονιά μας αυτή την περίοδο.
https://physicsgg.me/2018/12/14/46p-wirtanen-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD/

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει μια 10λεπτη διακοπή για την ζωντανή σύνδεση με τον αναπληρωτή καθηγητή μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πρόεδρο  της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος με έδρα τον Βόλο.

Το πρόγραμμα των ομιλιών αναλύεται στην αφίσα μας για την Ημερίδα.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.