ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη διαμαρτυρία από την ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου (φωτο-βίντεο)



Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 η μηχανοκίνητη πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η ΛΕ.ΜΟΤ.Αγρινίου στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου έξω από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αγρινίπυ,όπου συχνά γίνονται τροχαία ατυχήματα ,ενώ στο παρελθόν έχουν υπάρξει και νεκροί.

Στις 14:40 έφθασαν με τις μηχανές τους στο σημείο τις οποίες παρέταξαν στο κέντρο του δρόμου,ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής.

Το πανό που αναρτήθηκε :





Παρόν ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.



Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση,η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας  έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν  τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής

διοργάνωσε  την νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων . Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνανθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Καθοριστική ήταν η συμβολή της Τροχαίας Αγρινίου που φρόντισε για την ασφάλεια της διαμαρτυρίας,























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια