ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Τεράστιο διπλό του Παναιτωλικού στον Άρη


Την πρώτη του νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πανηγύρισε απόψε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Άρη. Η ομάδα μας δημιούργησε φάσεις για να προηγηθεί με κυριότερη το πέναλτι που εκτέλεσε άουτ ο Μάζουρεκ στο 31’. Πέναλτι που έκανε στον Μοράρ ο Κουέστα ο οποίος και αποβλήθηκε. Έχοντας την υπεροχή το γκολ ήρθε στο 63’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μοράρ, ο Μαλής από κοντά έκανε το 1-0. Στο 71’ ο Άρης ισοφάρισε με τον Ντιγκινί, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Λουσέρο με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στο 9’ τραυματίστηκε ο Καμαρά και αποχώρησε με εξάρθρωση επιγονατίδας. Θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί επακριβώς ο τραυματισμός του.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεζ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Γκαρσία (82’ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (29’ Αναγνωστόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Άργκους, Ντίας (88’ Χαντάκιας), Λουσέρο, Καμαρά (λ.τ. 13’ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Ουίλιαν, Μοράρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια