ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αναβρασμός στο Θέρμο για τη σύλληψη του Θ.Κασόλα μετά από μήνυση του Δημάρχου Θέρμου Σπ. Κωσνταντάρα


Αναβρασμός επικρατεί στο Θέρμο μετά την σύλληψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θέρμου κ.Θεόδωρου Κασόλα, ο οποίος κρατείται στο Α.Τ Θέρμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αυτόφωρη σύλληψη του κ.Κασόλα έγινε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από το Δήμαρχο Θέρμου κ.Σπύρο Κωνσταντάρα. Πληροφορίες οι οποίες είναι ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι αυτό έγινε εξαιτίας της τελευταίας ανακοίνωσης του κ.Κασόλα που αφορούσε το Γυμνάσιο Θέρμου.

 Ο κ.Κασόλας όλο το βράδυ παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Στο Θέρμο αλλά και σε όλη την Αιτωλ/νία το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ όχι τόσο ως προς την μήνυση αλλά με το τρόπο που έγινε.Δηλαδή συνελήφθη βραδινές ώρες,όπως λένε, και έτσι επήλθε η ολονύχτια κράτηση ενώ για παράδειγμα αν ήταν πρωί θα μπορούσε να προσκομίσει τα όποια στοιχεία στην απολογία του στον Εισαγγελέα και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση αυτή θα έχει και συνέχεια και φυσικά αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.


Πηγή :agriniosite.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια