ΠΑΕ Παναιτωλικός :Ανακοίνωση για την αποχή των Διαιτητών από τους αγώνες


Η οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού και πολύ περισσότερο τα μαφιόζικα χτυπήματα κατά διαιτητών, είναι αυτονόητα καταδικαστέα. Έπρεπε να καταδικάζονται όχι μόνο με εκ των υστέρων ανακοινώσεις και κροκοδείλια δάκρυα, αλλά έμπρακτα, με τη στάση που τηρεί καθημερινά το ΣΥΝΟΛΟ των ενασχολούμενων με το ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει δείξει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται το έργο και το ρόλο του καθενός (με τις αδυναμίες και πολλές φορές με τα σοβαρά λάθη του, που έχουν πλήξει κατάφωρα τα συμφέροντά της) και θα συνεχίσει να το πράττει.

Θεωρούμε περιττή την οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης του αυτονόητου και σεβόμαστε την απόφαση των διαιτητών για αποχή ως ένδειξη συμπαράστασης στον συνάδελφό τους κ. Τζήλο, παρότι η αναβολή αγώνων έχει πολύ μεγάλες αγωνιστικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Αλλά για να έχει αξία η σημερινή τους απόφαση…

Στο τέλος της ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι είναι «απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν». Έχουν υποχρέωση να κατονομάσουν στις αρμόδιες αρχές τους τρομοκράτες.

Οφείλουν, επίσης, στο μέλλον να τηρήσουν ανάλογη στάση (ατομική και συλλογική) σε οποιαδήποτε προσπάθεια επηρεασμού ή παρεμπόδισης του έργου τους, κάτι που έως τώρα δεν έγινε. Αυτό που δεν έκαναν ακόμα και όταν υπήρξαν ακραίες παρεμβάσεις, όπως αποκαλύφθηκε από καταγραφές συνομιλιών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είναι (επίσης) αυτονόητο, ότι τα θεσμικά όργανα πολιτείας και ποδοσφαίρου, θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης και την παραδειγματική τιμωρία τους. Όπως, ότι θα ληφθούν τα μέτρα που θα εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα. Μην ξεχνάμε, ο τύπος σήμερα καταγράφει 27 (ατιμώρητες) επιθέσεις την τελευταία δεκαετία…
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.