ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Ο Αγρινίου :Δηλώσεις Νάσου Γκρέκα και Άρη ψαρά για τον αγώνα με τον Γ.Σ Φαρσάλων


Ο Νάσος Γκρέκας είναι ο παίκτης της ομάδας μας που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που πέτυχε η ομάδα μας μέσα στα Πεύκα, στο παιχνίδι με το Γ.Σ. Φαρσάλων την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Νάσο πετύχατε μια σπουδαία νίκη μέσα στα Πεύκα σε ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες. Τι θεωρείς ότι μέτρησε και ήρθε αυτό το διπλό;
Πιστεύω ότι μείναμε για 45 λεπτά συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μέτρησε για να έρθει μια μεγάλη νίκη.

Πιστεύεις ότι στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει και μεγάλα ψυχικά αποθέματα;
Βέβαια. Ήταν ένα ντέρμπι εκτός έδρας, το οποίο κρίθηκε στην παράταση και έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια.

Ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με το Γ.Σ. Φαρσάλων. Είναι ακόμα ένα δυνατό τεστ που πρέπει να περάσετε με επιτυχία;
Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό! Αυτή την Κυριακή παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι, γιατί πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Θεωρείς ότι οι νίκες και η παραμονή σας στην κορυφή θα "ζεστάνουν" ακόμα περισσότερο τον κόσμο της ομάδας;
Νιώθω τον κόσμο της ομάδας μας δίπλα μας κάθε στιγμή. Θέλουμε να του δίνουμε χαρές και γι' αυτό πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο.

Έχεις την αίσθηση ότι το φετινό πρωτάθλημα στο 2ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων;
Είναι η τρίτη χρονιά που αγωνίζομαι σε αυτή την κατηγορία. Φέτος πιστεύω πως ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος και υπάρχουν πολλές ομάδες που "διψάνε" για διάκριση!

Οι δηλώσεις του Άρη Ψαρά ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με το Γ.Σ. Φαρσάλων την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια