ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία (φωτο)



Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες,  νομού Αιτωλοακαρνανίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), τιμώντας την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου, μουσική πολιτιστική εκδήλωση «ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ», την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μμ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, με τις χορωδίες του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Σπύρου Χολέβα, του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΑΣ» Αγρινίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Βαλεντίν Στεφάνοφ και των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» υπό τη διεύθυνση της μουσικού-κοινωνικής λειτουργού του Εργαστηρίου κας Ευσταθίας Γρέντζελου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, ο Πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Λύτρας, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κα Όλγα Σαλακίδου και κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο πρώην Βουλευτής κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Συνταγματάρχης –Διοικητής 2/39 Συντάγματος Ευζώνων κ. Δημήτρης Σπύρου,  ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστόφορος Μπόκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Πάνος Τσιχριτζής, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου και Ερυθρού Σταυρού κ. Άρης Τριβλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών κ. Περικλής Τζάντζαλος, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Συλλόγου Κυριών ν. Αιτωλ/νίας κα Αριστούλα Καραγέωργου, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου κ. Μαίρη Χρυσικοπούλου, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν και ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», όλα αυτά τα χρόνια.

Χαιρετισμό εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου απηύθυνε η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην κα Αριστούλα Καραγέωργου, Πρόεδρο του «Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Συλλόγου κυριών νομού Αιτωλ/νίας» και στα μέλη του Δ.Σ. ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη προσφορά και στήριξή τους προς το Εργαστήρι.
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους επίσημους προσκεκλημένους μας και τους φίλους συμπολίτες μας από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους κατακλύζοντας την αίθουσα και χειροκροτώντας με ενθουσιασμό.
Πιστεύουμε ότι η θαυμάσια αυτή μουσική εκδήλωση προσέφερε στιγμές χαράς και ψυχικής ανάτασης στους πολίτες που επί σειρά ετών δείχνουν την αγάπη  τους απέναντι στους εκπαιδευόμενους και το έργο μας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό   Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια