Σπ.Κωνσταντάρας :Έργο διαμόρφωσης προαυλίου Γυμνασίου Θέρμου : Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ των υπονομευτών και των πολιτικών λασπολόγων .

Χρειάστηκαν δυο χρόνια αγώνα  του Δημάρχου   και της δημοτικής αρχής Θέρμου  για να ξεκινήσει ένα αυτονόητο και κατεπείγον έργο   για τα παιδιά του δήμου μας  , τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς , όπως...
  η διαμόρφωση προαυλίου  του Γυμνασίου Θέρμου .
Ενώ εξασφαλίσαμε με κόπους τις πιστώσεις από τον Ιανουάριο του 2017 και επιλέξαμε λόγω της αναγκαιότητας του έργου και του επείγοντος  την νόμιμη διαδικασία της διαπραγμάτευσης  με έκπτωση , ατυχώς,  δεν υπολογίσαμε  την πολιτική εμπάθεια  του αρχηγού της αντιπολίτευσης  και ορισμένων δημοτικών  συμβούλων που λόγω  της τυφλής αντιπολιτευτικής μανίας  κατά του δημάρχου  και της βουλιμίας τους για την εξουσία  , χωρίς να σέβονται  τους μαθητές μας και τα τρία ατυχήματα  που συνέβησαν,  με κάθε τρόπο  προσπαθούσαν  να ματαιώσουν  οριστικά  την εκτέλεση του έργου !
Στην μεθοδολογία τους  ήταν  καθοδηγούμενοι  από τον πολιτικό τους «κηδεμόνα» γνωστό σε όλους μας ,  που επιθυμεί την παλινόρθωση  και την διαιώνιση της παρακμής  , προκειμένου να καλύψει  την  ανυπαρξία  της δικής του παρουσίας  και πρωτοστατεί σήμερα  στο παρασκήνιο  με την υπονόμευση  και την πολιτική κακότητα  κατά του νυν δημάρχου .
Με έξι (6)  τουλάχιστον ενστάσεις  οι γνωστοί κύκλοι  προσπάθησαν να ματαιώσουν  το έργο κατασκευής  του προαυλίου  , προκειμένου  να έχουν  σημαία αντιπολίτευσης  στις προσεχείς εκλογές,  όπως έπραξαν  και κατά τον αγιασμό έναρξης   των μαθημάτων της φετινής χρονιάς  στο Γυμνάσιο Θέρμου  . Επίσης ,  μόλις προχθές  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 ,  ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Κασόλας προσήλθε ενώπιων  των διδασκόντων του Γυμνασίου Θέρμου , όπου διακήρυξε  …ότι ο ίδιος είναι ο σημαιοφόρος της διαφάνειας , των ανοιχτών διαγωνιστικών διαδικασιών και  παρέπεμψε την εκτέλεση του έργου για την επομένη δημοτική περίοδο , ενώ  έδειξε τον υπαίτιο της καθυστέρησης  όχι των εαυτό του αλλά …τον δήμαρχο  . 
Εδώ ισχύει  η ρήση  του Γέρου της Δημοκρατίας , «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος». 
Το αρμόδιο Τμήμα  του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ολομέλεια  ΔΙΚΑΙΩΣΕ   τις επιλογές του Δημάρχου  και της Δημοτικής Αρχής και αποφάνθηκε   για το σύννομο  των ενεργειών τους , ΕΝΕΚΡΙΝΕ  το χρηματικό ένταλμα  και  σε λίγες μέρες    υλοποιείται το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου  και άλλη μια δέσμευση μας γίνεται πράξη .
Για μια ακόμη φορά η υπονόμευση και η πολιτική λάσπη δεν «πέρασε», γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή  πολιτεύονται με διαφάνεια , αμεροληψία και ισοπολιτεία .
Μας ενδιαφέρουν οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές !

Θέρμο 7/12/2018
Εκ του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου Θέρμου. 

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.