ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Λαμπίρι Δήμου Αγρινίου 2019 : Λιώνουν το χιόνι για να έχουν νερό και να κάνουν μπάνιο,14 μέρες χωρίς επικοινωνίες


Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο π. Μ.Κ ,κάτοικος του Λαμπιρίου ο οποίος απελπισμένος στην κυριολεξία από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Αγρινίου επικοινώνησε με το  "K".
Όπως ανέφερε από τις 7 Γενάρη 2019 η τοπική κοινότητα Λαμπιρίου παραμένει χωρίς νερό ,λόγω βλάβης που προκάλεσε μηχάνημα διάνοιξης δρόμου  σε αγωγό στην περιοχή.

Ο χειριστής επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία και ενημέρωσε για την βλάβη,ενώ λίγες ημέρες αργότερα συνεργείο της ΔΕΥΑ Αγρινίου μετέβη στο Λαμπίρι για αυτοψία και αποχώρησε χωρίς καν να ενημερωθεί για την βλάβη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του του κ.Κ.

Από τις 7 λοιπόν Γενάρη το δίκτυο πλέον έχει παγώσει λόγω χιονιού και πάγου και οι κάτοικοι αναγκάζονται να ζεσταίνουν χιόνι για να κάνουν μπάνιο και να ποτίσουν και να σώσουν τα "ζωντανά" τους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αν και έχει ενημερωθεί ο τοπικός πάρεδρος και εν'συνεχεία οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου ,μέχρι και σήμερα 17-1-2019 δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια αποκατάστασης και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί.

Επίσης οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι από τηλεπικοινωνίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ,καθώς πτώση έλατου στις 3 Ιανουαρίου σε κολόνα προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης στις κεραίες που υπάρχουν στην περιοχή,όπως και οι Σπαρτιας, Μακριά Λογγά, Στριγανιά, Κάτω Λαμπίρι Άνω Λαμπιρι

Οι κάτοικοι για να επικοινωνήσουν με συγγενείς και οικεία πρόσωπα που ανησυχούν ,αναγκάζονται να πηγαίνουν στην Καλλιθέα!!!!,(όπως και ο ίδιος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε)εν μέσω παγετού στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα πάντα με τον κ.Κ ,μετά από πολλές οχλήσεις και παράπονα,σήμερα πήρε διαβεβαίωση ότι άμεσα θα μεταβεί στο σημείο ,συνεργάτης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για να αποκαταστήσει την βλάβη.

Κλείνοντας την συνομιλία ο κ.Κ εξέφρασε την πικρία του για την εγκατάλειψη του ορεινού όγκου από τις αρμόδιες αρχές και όπως τόνισε απευθύνει έκκληση προς κάθε υπεύθυνο για την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Τα στοιχεία του κ.Κ είναι στην διάθεσή μας για οποιαδήποτε Αρχή τα ζητήσει.

πηγή :kainourgiopress.blogspot.com

Σε συνέχεια του χθεσινού θέματος που ανέδειξε το "Κ",με την έλλειψη νερού στο Λαμπίρι,ακούστε τι ανέφερε ο π.Μάνθος Καλαμπαλίκης ..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια