Έκοψαν την Βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι στο Γ.Ν.Αγρινίου (φωτο-βίντεο)


Την δική τους βασιλόπιτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο Γ.Ν.Αγρινίου παρουσία του νέου Διοικητή Ανδρέα Τσώλη.Όπως ανέφερε η πρόσκληση ,λίγο μετά τις 13:30  κόπηκε η  βασιλόπιτα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και ο νέος Διοικητής αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος σε προσωπικό,εργασιακό και οικογενειακό επίπεδο.


Αναφέρθηκε στα θέματα λειτουργίας, δυσλειτουργιών και προτάσεις λύσεων αυτών, με τις συναντήσεις που θα γίνουν με τους Δ/ντες και τους προϊσταμένους μετά τις έγγραφες προτάσεις που ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο γραφείο του.

«Προς το παρόν είχαμε δύο πολύ εποικοδομητικές συναντήσεις με τους προέδρους των συλλόγων,  συλλογικά όργανα που τα θεωρώ πολύ καθοριστικά για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την επιτυχία επιλογών. Πιστεύω πως το νοσοκομείο είναι στελεχωμένο με άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδειγματικές υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης που επιτελούν ευσυνείδητα το καθήκον τους» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο κος Τσώλης.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν από τον κο Τσώλη :Οι τυχεροί αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση, ήταν 5 εργαζόμενοι και το δώρο της βασιλόπιτας έκρυβε τρεις ημέρες ρεπό,για τον καθένα.Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.