ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα


Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έξω από τη Βουλή για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών - Βροντοφωνάζουν «όχι» στη Συμφωνία και συνθήματα για τη Μακεδονία - Διαδηλωτές απ' όλη την Ελλάδα καλούν τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ -  Αφροδίτη Μάνου: Να παραδώσουμε την πατρίδα, ακέραια όπως την παραλάβαμε  -Δήμαρχος Δοξάτου: Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες
Μεγαλειώδης είναι για άλλη μια φορά η διαδήλωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα με χιλιάδες πολίτες  να διαδηλώσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση των χιλιάδων πολιτών που «ψηφίζουν» ένα μεγάλο «όχι» λίγα 24ωρα πριν να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή, ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, στις 2 το μεσημέρι με τον Πέτρο Γαϊτάνο να ψάλει τον εθνικό ύμνο.

Αφροδίτη Μάνου: Να παραδώσουμε την πατρίδα, ακέραια όπως την παραλάβαμε

«Εγκληματική» χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών από την εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος η γνωστή ερμηνεύτρια, Αφροδίτη Μάνου.

Ζήτησε δημοψήφισμα και κάλεσε τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ. «Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο ψέμα», όπως είπε.

«Ελάτε σήμερα να αφυπνίσουμε και τον τελευταίο Έλληνα, για να προστατέψουμε το μέλλον της Ελλάδας. Να παραδώσουμε την πατρίδα μας, ακέραια, όπως μας την παρέδωσαν.

Οι άνθρωποι και οι ιδέες έρχονται και φεύγουν, οι απόψεις αλλάζουν και οι βεβαιότητες διαψεύδονται, εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα και η Δημοκρατία, που θα πει η ταυτότητα μας.

Αυτή την ταυτότητα έρχεται να μας κλέψει, αυτή η ύπουλη και μακιαβελική συμφωνία των Πρεσπών που έχει αναστατώσει τη ζωή μας», ανέφερε η Αφροδίτη Μάνου.

Δήμαρχος Δοξάτου: Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες

«Go back κύριε Τσίπρα, πίσω στις Πρέσπες», είπε από την εξέδρα του Συντάγματος ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Δημήτρης Δαλακάκης.
Κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί για να γράψει ιστορία.


Δείτε εικόνες και βίντεο από το protothma.gr :ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια