Απόκριες 2019: Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα καρναβάλια που διοργανώνονται σε περισσότερους από 40 νομούς της Ελλάδας!


Οι απόκριες πλησιάζουν και το https://gatherpoint.gr για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να συλλέξει (και συνεχώς εμπλουτίζει) τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Επιπλέον, αυτές τις απόκριες, εγκαινιάζει μια μεγάλη συνεργασία και γίνεται το πρώτο σαιτ στην Ελλάδα που ενσωματώνει σε κάθε event διαδραστικό χάρτη με τα δωμάτια  ξενοδοχείων αλλά και Airbnb που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο διαξαγωγής των εκδηλώσεων!

Στο gatherpoint.gr θα βρείτε πληροφορίες για καρναβάλια και αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερους από 40 νομούς της Ελλάδας και σας καλεί να καταχωρήστε δωρεάν και τις δικές σας! Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, σε όποια περιοχή και αν διαμένετε ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε για να περάσετε τις απόκριες του 2019, σας περιμένουν πληθώρα εκδηλώσεων οργανωμένα από τους εκάστοτε δήμους και τοπικούς φορείς.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι σε Καρναβαλικούς ρυθμούς θα κινούνται περιοχές με καρναβάλια θεσμούς όπως η Πάτρα, η Ξάνθη, η Σκύρος, το Ρέθυμνο, η Λευκάδα αλλά και η Σύρος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Πρέβεζα, η Κομοτηνή, η Άρτα, το Σιδηρόκαστρο και η Χαλκίδα με το Θαλασσινό της Καρναβάλι! Στις Φέρες Έβρου θα συναντήσετε το έθιμο της καμήλας, στη Νάξο σας περιμένει το Διονυσιακό Καρναβάλι ενώ στον Τύρναβο Λάρισας και το Κακούρι (Αρτεμίσιο) Αρκαδίας θα βιώσετε πιο σατυρικά καρναβάλια. Τέλος, στο Γαλαξίδι, για ακόμη μια χρονιά, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Αλευρομουτζουρώματα της Καθαράς Δευτέρας (11 Μαρτίου 2019)!


Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2019 για όλη την Ελλάδα εδώ:

https://gatherpoint.gr/index.php/2015-06-01-15-05-19/apokries.html

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.