ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με σκληρή κριτική σε Παπαναστασίου,Σταρακά, η κοπή πίτας του Συνδυασμού του Υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Δ.Τραπεζιώτη(φωτο-βίντεο)


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού καφενείου "Vengera",η παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία"με τον επικεφαλής της Δημήτρη Τραπεζιώτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία μελών της ,υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και φίλων του συνδυασμού.

Επίσης παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖΑ,Γιώργος Βαρεμένος Παναγιώτης Κουρουμπλής και Μαρία Τριανταφύλλου.


Ο κ.Τραπεζιώτης έκανε δριμιά κριτική στον νυν Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου ,χαρακτηρίζοντας την τωρινή Δημοτική Αρχή ,ως την χειρότερη που κατέγραψε η ιστορία του Δ.Αγρινίου με μηδαμινό έργο ,χαμένες ευκαιρίες και καμία πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του τόπου.


Επίσης ευθεία επίθεση έκανε στην Ανιπερειφεριάρχη Π.Ε Αιτ/νιας και υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου,Χριστίνα Σταρακά ,λέγοντας ότι 5 χρόνια(ως αντιπεριφερειάρχης)μετά η ανύπαρκτη μέριμνα για την περιοχή μας είχε δραματικά αποτελέσματα.

Αναφέρθηκε στα τρία θύματα των τροχαίων στην Ε.Ο Αγρινίου Αντιρρίου στο σημείο καρμανιόλα ,από την Ερμίτσα ως το Αγρίνιο,ρύθμιση για την οποία η κα.Σταρακά έχει ευθύνη,γιατί σύμφωνα με τον νόμο η συντήρηση και η ασφάλεια αυτού του τμήματος ανήκει στην αρμοδιότητά της.

Με ποιο ηθικό δικαίωμα ρώτησε ,η κα.Σταρακα θα ζητήσει ψήφο στην απέναντι πλευρά της Τριχωνίδος,στη Μακρυνεία και το Ζευγαράκι τα οποία πλημμύρισαν δύο φορές,εξαιτίας της αδιαφορία της να συντηρήσει και να καθαρίσει τα ρέματα.

Κλείνοντας είπε ότι τα προηγούμενα χρόνια είδαμε την κα.Σταρακά να εικονίζεται δίπλα από τον κ.Παπαναστασίου σε πανηγύρια και γιορτές,ενώ θα ήταν προτιμότερο να είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον κ.Παπαναστασίου και όχι υποψήφια Δήμαρχος.

Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την παράταξη του με την ψήφο του,ενώ ακολούθησε μουσική βραδιά.

Ακούστε το ηχητικό

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων,ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας και ο Διοικητής του Γ.Ν.Αγρινίου Ανδρέας Τσώλης.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια