ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σπύρος Κωνσταντάρας :Τελικά … το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΚΩΝΣΤΑΝΤΆΡΑς

Το τελευταίο χρονικό διάστημα  «έκλεισαν» δυο καταστήματα  της Εθνικής Τράπεζας στην  Αιτωλοακαρνανία . Το πρώτο ήταν στο Θέρμο τον Νοέμβριο του 2018  και το δεύτερο πριν από λίγες μέρες  στον Αστακό του Δήμου Ξηρομέρου . 
Δεν  υπάρχει καμία αμφιβολία ότι  η από απόφαση της διοίκησης της ΕΤΕ  δεν απηχεί σε καμία περίπτωση  την  θέληση και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών . 
Όμως μέσα από το παράδειγμα  αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστώσει  κάποιος την πολιτική συμπεριφορά  των  δημοτικών παρατάξεων στους δυο δήμους , δηλαδή του Θέρμου και του Ξηρομέρου.

Στο Θέρμο παρατηρήθηκε  μια χωρίς όριο δημαγωγία  της αντιπολίτευσης  και ειδικότερα του αρχηγού της κ. Θεοδώρου Κασόλα  , ο οποίος  με φλύαρες ανακοινώσεις ,αλλά και τηλεοπτικό «διάγγελμα»  κατακεραύνωνε   την δημοτική αρχή ,  ως αποκλειστικά υπεύθυνη για το κλείσιμο  του καταστήματος Θέρμου  της ΕΤΕ.  Μάλιστα , αιτιολογούσε  την στείρα  αντιπολιτευτική του μανία  με  υποθέσεις , ότι τάχα  δεν τοποθέτησε ο δήμος Θέρμου  χρήματα  στο εν λόγω κατάστημα  και γι’αυτό έκλεισε  αλλά  και εκ του γεγονότος  ότι ο δήμαρχος αδράνησε .
{δείτε διάγγελμα του κ. Κασόλα}

https://www.facebook.com/100001223705463/videos/2102430459807724/

Στο δήμο Ξηρομέρου παρατηρήθηκε μια  ομοθυμία της τοπικής κοινωνίας ,  αλλά  κυρίως μια υπεύθυνη στάση  της αντιπολίτευσης  του εν λόγω δήμου  ,  οι οποίοι  έστρεψαν την διαμαρτυρία τους  κατά  της διοίκησης  της Εθνικής Τράπεζας και της  πολιτικής μείωσης  των υποκαταστημάτων  που ακολούθησε σε όλη τη χώρα  , χωρίς οποιοδήποτε ψήγμα δημαγωγίας και λαϊκισμού  κατά την δημοτικής αρχής  του δήμου Ξηρομέρου .    Να σημειωθεί ότι  ο δήμος  Ξηρομέρου  τα χρήματα του τα είχε καταθέσει στην ΕΤΕ  , πλην όμως αυτό δεν ήταν  ικανό ανάχωμα  για την μη   κατάργηση του υποκαταστήματος  Αστακού, διαψεύδοντας έτσι πανηγυρικά  τους εδώ  αντιπολιτευόμενους  του δημάρχου Θέρμου , ότι τάχα αυτός είναι υπαίτιος του κλεισίματος ,  λόγω της μη  κατάθεσης των  χρημάτων του δήμου στην ΕΤΕ , ενώ όλοι γνώριζαν , ότι ο δήμος μας  έκανε τραπεζικές συναλλαγές  και μέσω  του  εδώ καταστήματος επί πολλά χρόνια .

Οι αντιπολιτευόμενοι του δημάρχου και της δημοτικής  αρχή Θέρμου , προσπαθούν  να τους επιρρίψουν ευθύνες,  ακόμα και για τα ακραία καιρικά φαινόμενα , προκειμένου  να πετύχουν  την με κάθε τρόπο  υφαρπαγή της ψήφου  των πολιτών .

Τελικά …  το ψέμα έχει κοντά ποδάρια .

Εκ του Γραφείου Τύπου του Δημάρχου Θέρμου .




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια