Μεσολόγγι :Σύσκεψη Φορέων για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μεσολογγιου

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 28/03 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου συνάντηση Φορέων της πόλης με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με το Παναιτωλοακαρνάνικο αίτημα ,για αποσύνδεση και ενίσχυση των Νοσοκομείων του Νομού.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Ε.Κ. Μεσολογγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο Αιτ/νιας, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτ/νιας ,την Α ΕΛΜΕ Αιτ/νιας ,τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι. Π. Μεσολογγίου ,τον Δικηγορικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου ,τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ι.Π. Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που αυτονομεί Νοσοκομεία ,αφήνοντας εκτός τα δικά μας, και επικαιροποιήθηκε η κοινή απαίτηση όλων για την πραγματοποίηση της αποσύνδεσης και ενίσχυσης των Νοσοκομείων, όπως αυτή εκφράστηκε από όλους τους Φορείς του Νομού με κορύφωση τις μεγάλες κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου του16 .

Για το σκοπό αυτό ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεση συνάντηση ,καταρχήν με τους κυβερνητικούς βουλευτές και καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.
Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.