ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το μήνυμα του Ν. Φαρμάκη για την εθνική επέτειο από τον Εμπεσό του Ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας


«Όποιος αγαπάει την ελευθερία, αγαπάει τους ανθρώπους. Όποιος αγαπάει την εξουσία, αγαπάει μόνο τον εαυτό του. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, χρόνια πολλά στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Και να ξέρουν πως η επανάσταση της γενιάς μας για προκοπή, θα είναι νικηφόρα».
Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, από τον Εμπεσό του Ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, όπου παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις, το πρωί της Δευτέρας.
Στη μικρή, αλλά ανθεκτική κοινότητα των 600 περίπου κατοίκων και των 180 μαθητών και μαθητριών, ο κ. Φαρμάκης παρακολούθησε τη Δοξολογία και στη συνέχεια χειροκρότησε την μαθητική παρέλαση, υπογραμμίζοντας τη θέληση αυτών των ανθρώπων να παραμένουν στον τόπο τους και σε πείσμα των αντιξοοτήτων που συναντούν να εξακολουθούν να μοχθούν για προκοπή και ανάπτυξη.


«Ο αγώνας μας για να ξημερώσει ένα νέο και καλύτερο αύριο στη Δυτική Ελλάδα, δεν αφορά μόνο τους κατοίκους των αστικών κέντρων. Αφορά κυρίως τους ανθρώπους της υπαίθρου και των χωριών μας. Τους ανθρώπους που δεν έχουν ούτε καν δρόμους για να φτάνουν ασφαλείς στα σπίτια και τα χωράφια τους και δίκαια αισθάνονται ξεχασμένοι και αδικημένοι από το κράτος και την περιφερειακή διοίκηση. Είμαστε κοντά τους για να τιμήσουμε το πείσμα και την αγάπη για τον τόπο τους. Και ως αυριανή περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα εξακολουθήσουμε να είμαστε κοντά τους γιατί, η Δυτική Ελλάδα πρέπει να ξεφύγει από τη μιζέρια. Και αυτό θα γίνει με όλους μαζί, χωρίς να αφήσουμε πίσω μας κανέναν» υπογράμμισε ο κ. Φαρμάκης. 

* Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις ευχές του υποψηφίου Περιφερειάρχη, στο λινκ:
https://youtu.be/3wNj93en0sQ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια