ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Απάντηση του .Ν.Καραπάνου στις καταγγελίες του Π.Παπαδόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καραπανος

Η διαδικτυακή λάσπη σε αυτές τις εκλογές έχει ονοματεπώνυμο και «κάλυψη» Π. Παπαδόπουλου!

Η διαδικτυακή λάσπη σε αυτές τις εκλογές έχει ονοματεπώνυμο αλλά και κάλυψη συνδυασμού . Η Κοινωνία Μπροστά και ο επικεφαλής της Πάνος Παπαδόπουλος εργολαβικά  με τη βοήθεια φιλικών μέσων αλλά και διαδικτυακών του φίλων έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή για τα Μεσολογγίτικα χρονικά επιχείρηση συκοφάντησης της δημοτικής αρχής.

Καθημερινά πλέον αλλά  σχεδόν εργολαβικά με συγκεκριμένους  τρόπους αλλά από ένα «κέντρο» γινόμαστε θεατές μιας οργανωμένης επιχείρησης λασπολογίας με πρώτο στόχο το Δήμαρχο  Νίκο Καραπάνο αλλά και τους αντιδημάρχους του Μεσολογγίου.

Tα fake – news της «Κοινωνίας Μπροστά» άλλες φορές προκαλούν γέλιο και άλλες εξοργίζουν .

Τελευταίο fake – news της συκοφαντικής συντακτικής ομάδας ήταν η παρουσίαση δήθεν τιμολογίου το οποίο εμφάνιζε ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών . Σ. Καρβέλης υπέγραψε ένταλμα 25.000 ευρώ για ένα γεύμα.

Εντελώς τυχαία χθες και αφού όλος ο τοπικός και Αθηναϊκός τύπος από το πρωί  μιλούσε για τη δημοσκόπηση της Εταιρίας Protata που αποτύπωνε σχεδόν αυτοδυναμία του συνδυασμού μας στις επικείμενες εκλογές  ο κ. Παπαδόπουλος με τις σχετικές οδηγίες έστειλε το τιμολόγιο σε δικά του άτομα στο Face–Bookκαι στη συνέχεια έβγαλε μια ακόμη ανακοίνωση στο φιλικό του μέσον προς δημιουργία εντυπώσεων .

Αποκρύπτοντας επιμελώς την ανάλυση της συγκεκριμένης δαπάνης επιχείρησε να παρουσιάσει πως ένα και μόνο γεύμα κόστισε 25.000 ευρώ για τσιπούρες. Συμπύκνωσε δυο διαφορετικές δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν όμως  σε ξεχωριστό χρόνο αλλά τακτοποιήθηκαν με ένα τιμολόγιο ……αφού αφορούσαν τον ίδιο προμηθευτή.

Πιο συγκεκριμένα και επειδή οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν  και να παίρνουν απαντήσεις για όλα τα fake – newsπρέπει να διευκρινιστεί πως  το εν λόγω τιμολόγιο αφορούσε την τακτοποίηση οικονομικής οφειλής σε επιχειρηματία της πόλης με συνολικό ποσό προς πληρωμή τα 24.645 ευρώ αλλά για διαφορετικά και ξεχωριστά γεγονότα .

Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονταν αρχικά η εξόφληση 1250 μερίδων φαγητού που απαιτήθηκαν για να γευματίσουν τα μέλη των Φιλαρμονικών και τα τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν στις Εορτές Ντολμά στο Αιτωλικό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ήταν διήμερες που σημαίνει ότι οι 1250 μερίδες φαγητού ήταν και για τις δυο ημέρες των εκδηλώσεων αφού γευμάτισαν και το Σάββατο το βράδυ αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι ανήμερα των εορταστικών εκδηλώσεων για την μάχη του Ντολμά. Η τιμή που χρέωσε κατ άτομο το γεύμα ο επιχειρηματίας ήταν 11, 50 το άτομο . Οι συνολικές υπηρεσίες που πρόσφερε για την εκδήλωση αυτή ο επιχειρηματίας στο Δήμο κόστισαν 14. 375 ευρώ.

Στην αναγνώριση οφειλής που υπέγραψε ο κ. Καρβέλης  δεν συμπεριλαμβάνονταν μόνο τα γεύματα που απαιτήθηκαν προς φιλοξενία από το Δήμο για τις Εορτές του Ντολμά αλλά και ό,τι χρειάστηκε για την  φιλοξενία των δικηγόρων όλης της χώρας . Ο Δήμος Μεσολογγίου ευγενικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα το οποίο υπέβαλλε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ι.Π. Μεσολογγίου φιλοξενώντας ένα ακόμη Πανελλήνιο Γεγονός!

Πιο συγκεκριμένα ξεχωριστά προβλέπονταν δαπάνη  4.000 ευρώ για το δείπνο των δικηγόρων .. και 1500 ευρώ για το catering που είχαν στην συνεδρίαση της  ολομέλειας τους ! Αξίζει να σημειώσουμε πως το μενού που ζητήθηκε στο Δήμο από το Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου ήταν συγκεκριμένο .

Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας …

κ. Παπαδόπουλε είναι γνωστό σε όλους τους Μεσολογγίτες ότι πληρώνεστε με πολύ καλή αντιμισθία από το κράτος για να υπηρετείτε τα συμφέροντα του Νοσοκομείου !!

Έχετε βγάλει 13 ανακοινώσεις αν μετράμε σωστά μέσα στο Μάρτιο εναντίον της Δημοτικής Αρχής  ενώ ακόμη περιμένουμε μια έστω ανακοίνωση ή διαμαρτυρία ή επιστολή στο αρμόδιο Υπουργείο για το θέμα της αποσύνδεσης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου!

Για αυτό δεν πληρώνεστε εξάλλου  ή κάνουμε λάθος;

Για το θέμα του ΤΕΙ δεν έχετε να πείτε κάτι ; Για να μην σας αδικούμε όμως …μιλήσατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα και είπατε ουτε λίγο , ούτε πολύ ότι δεν είστε ΣΥΡΙΖΑ!

Αλήθεια πότε πάψατε να είστε ;

Πριν δυο εβδομάδες ας πούμε που πήγατε στις Βρυξέλλες ταξίδι αναψυχής προσκεκλημένος από Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ποστάρατε φωτό στο Facebook δεν ήσασταν ΣΥΡΙΖΑ;

Καλές εκλογές να έχουμε κ. Παπαδόπουλε … Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

Το γραφείο τύπου του συνδυασμού

Δήμος για τα παιδιά μας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια