Αγρίνιο :Εγκαίνια της έκθεσης «Τα παιδιά της Ριτσώνας»


Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Βασίλη Νίκα «Τα παιδιά της Ριτσώνας» στο πλαίσιο των προ φεστιβαλικών εκδηλώσεων του Photopolis  Agrinio Photo Festival, το οποίο  διοργανώνει η φωτογραφική ομάδαart8” και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου .
Ο Πάνος Καλτσάς, ως μέλος της επιτροπής του φεστιβάλ, αναφέρθηκε στην φωτογραφική ομάδα art8, η οποία διοργανώνει το φωτογραφικό φεστιβάλ.

Στα εγκαίνια ο Δήμος Αγρινίου εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου η οποία απηύθυνε χαιρετισμό και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγρινίου στέκεται δίπλα στο Φεστιβάλ και θα ενισχύσει – βοηθήσει την διοργάνωσή του .
Εν συνεχεία  ο Αρχιτέκτων – Μηχανικός και Φωτογράφος Λεωνίδας Φραγκούληςπαρουσίασε τον φωτογράφο και έκανε ανάλυση του φωτογραφικού γεγονότος .
Ο φωτογράφος Βασίλης Νίκας ευχαρίστησε τους διoργανωτές της έκθεσης για την πρόσκληση και τον Δήμο Αγρινίου για την βοήθεια που προσέφερε στην διοργάνωση.
Στη συνέχεια στην αίθουσα παρουσιάσεων βιβλίου στο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Βασίλη Νίκα, ο οποίος απήντησε στις πολλές ερωτήσεις του ακροατηρίου.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 22 Μαρτίου.
Ώρες λειτουργίας: 19:00-22:00
Χώρος: Παλαιά Δημοτική Αγορά Δήμου Αγρινίου.

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.